(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Zorg goed voor jouw lichaam het is de

enige plek waarin je moet leven!

(placeholder)

Burn-out & Stress


Burn-out & Stress

Opzij opzij opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, heb jij ook zo’n ongelofelijke haast!

Je moet rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan!

Je kunt niet langer blijven staan, een andere keer misschien!


Kenmerken burn-out?

De kenmerken van burn-out zijn: een gevoel van fysieke, mentale en emotionele uitputting. Je voelt je opgebrand, hebt geen zin meer om af te spreken met vrienden en op je werk komt er niks uit je handen. Het enigste wat je wilt is uitrusten om weer op krachten te komen.


Wat is een burn-out?

Het menselijk lichaam bestaat uit een samenwerking tussen organen, cellen, systemen en gedragingen zoals slapen, waken, denken, onthouden, waarnemen, spreken, voelen, bewegen en handelen. Neurotransmitters zijn de boodschappers in je lichaam die dit alles regelen en bepalen in grote mate hoe je je voelt en wat je doet. In de hersenen bevinden zich miljarden neuronen, die via transmitters met elkaar communiceren. Door langdurige stress faalt het neurotransmittersysteem.


Een burn-out is vaak een breekpunt in jouw leven. Je kunt niet meer op dezelfde voet verder. Er moet structureel iets veranderen. Hoe pak je dat aan?


Wat kan reflexologie betekenen bij burn-out

Als je in een burn-out zit kan voetreflexologie je helpen bij dit herstel. Tijdens de behandeling kan je rekenen op een luisterend oor. Inzicht krijgen in jezelf, wie je bent, waarom je op een bepaalde manier handelt, je lichaam voelen en emoties uiten.

Door de behandeling zorgt het zelfgenezend vermogen voor herstel.


In mijn praktijk geef ik een gecombineerde behandeling: voetreflexologie, voedingsadviezen met gerichte voedingssupplementen waardoor de energiecurve in jouw lichaam sneller op gang komt. Met specifieke grepen worden reflexzones die in verbinding staan met een burn-out gestimuleerd. Vanuit de EFT (Emotionele Freedom Techniek) worden kloptechnieken ingezet om de emoties los te laten. Eventueel met ondersteuning van kleurentherapie.


"Ieder mens zoekt balans en evenwicht, voetreflexologie zet je op het juiste spoor!"Recensies

Stapje voor stapje kom ik dichter bij mezelf en krijg inzicht in mijn burn-out. Astrid helpt mij hier vakkundig bij. Ik voel mij gehoord en begrepen. Ik ben zo blij met mijn herstel dat ik het bijna van de daken wil schreeuwen.Eindelijk even rust en tijd voor mijzelf als ik bij Vitatol langs ga.

Ik zie altijd uit naar de volgende behandeling.Een biopt, met verschillende crémes, maar telkens kwam de eczeemplek terug.

Ik wilde het anders aanpakken en kwam via via terecht bij Astrid.

Zij werkt intuïtief en weet precies haar vinger op de gevoelige plek te leggen.

Na 8 behandelingen is mijn eczeemplek verdwenen. Ik blijf het wonderlijk vinden en kan het nog steeds niet geloven. Elke maand kom ik even terug voor een “apk” om de eczeemplek onder controle te houden.Onze zoon met ADHD komt zo heerlijk rustig bij jou vandaan. Hij vindt het zelf ook erg relaxt en komt graag voor een voetreflexbehandeling naar je toe.