(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Zorg goed voor jouw lichaam het is de

enige plek waarin je moet leven!

(placeholder)

De Tibetaanse neurovoetreflexologie


Tibetaanse neurovoetreflexologie

Tibetaanse Neurovoetreflexologie is een specialisme binnen de voetreflexologie.

Bij Tibetaanse Neurovoetreflexologie wordt gebruik gemaakt van de relatie tussen het zenuwstelsel, de wervelkolom en de voet. Vanuit de wervelkolom gaan de ruggenmergzenuwen door het lichaam en innerveren elk hun eigen specifieke gedeelte van het lichaam. Met speciale handgrepen worden de zenuwen van de wervelkolom losgemaakt en reflexzones van organen en hoofd gestimuleerd.


Pijnstillend

Tibetaanse neurovoetreflex werkt pijnstillend en heeft als direct doel de diepere oorzaak achter jouw klacht op te lossen. Als het zenuwstelsel optimaal functioneert zullen de klachten verminderen of verdwijnen, zowel in het bewegingsapparaat als organen.

Tijdens een voetreflexbehandeling kan Tibetaanse Neurovoetreflexologie worden

ingezet om het effect van de behandeling te vergroten.


"Een hele mooie verrassende behandeling"

Recensies

De combinatie van fysiotherapie en voetreflextherapie geeft behoorlijke verlichting aan mijn bekkenprobleem.Onze dochter (6 weken) had telkens strijd met het in slaap vallen, van alles geprobeerd en dankzij voetreflex kunnen wij nu zelf ook onze dochter helpen. We zijn je heel dankbaar Astrid.Onze zoon met ADHD komt zo heerlijk rustig bij jou vandaan. Hij vindt het zelf ook erg relaxt en komt graag voor een voetreflexbehandeling naar je toe.Stapje voor stapje kom ik dichter bij mezelf en krijg inzicht in mijn burn-out. Astrid helpt mij hier vakkundig bij. Ik voel mij gehoord en begrepen. Ik ben zo blij met mijn herstel dat ik het bijna van de daken wil schreeuwen.