(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Zorg goed voor jouw lichaam het is de

enige plek waarin je moet leven!

(placeholder)

Recensies

Eindelijk even rust en tijd voor mijzelf als ik bij Vitatol langs ga.

Ik zie altijd uit naar de volgende behandeling.Een biopt, met verschillende crémes, maar telkens kwam de eczeemplek terug.

Ik wilde het anders aanpakken en kwam via via terecht bij Astrid.

Zij werkt intuïtief en weet precies haar vinger op de gevoelige plek te leggen.

Na 8 behandelingen is mijn eczeemplek verdwenen. Ik blijf het wonderlijk vinden en kan het nog steeds niet geloven. Elke maand kom ik even terug voor een “apk” om de eczeemplek onder controle te houden.Astrid, ik wil jou ontzettend bedanken. Die vervelende hielspoor zat mij al maanden dwars. Dankzij jou kan ik weer goed uit de voeten.Van 3 uur slapen naar 6 tot 8 uur slapen gegaan, ik slaap weer als een roos!

Bedankt Astrid.De eerste behandelingen kon ik goed voelen waar Astrid druk uitoefende, deze plekken matchten in mijn lichaam waar ik de klacht had. Best bijzonder om dit te ervaren.De combinatie van fysiotherapie en voetreflextherapie geeft behoorlijke verlichting aan mijn bekkenprobleem.Onze dochter (6 weken) had telkens strijd met het in slaap vallen, van alles geprobeerd en dankzij voetreflex kunnen wij nu zelf ook onze dochter helpen. We zijn je heel dankbaar AstridOnze zoon met ADHD komt zo heerlijk rustig bij jou vandaan. Hij vindt het zelf ook erg relaxt en komt graag voor een voetreflexbehandeling naar je toe.Stapje voor stapje kom ik dichter bij mezelf en krijg inzicht in mijn burn-out. Astrid helpt mij hier vakkundig bij. Ik voel mij gehoord en begrepen. Ik ben zo blij met mijn herstel dat ik het bijna van de daken wil schreeuwen.


Werkwijze en tarieven Voetreflexologie


Werkwijze

Na het maken van een afspraak voor een intake-gesprek, stuur ik jou via de email een vragenlijst toe. Deze vragenlijst verzoek ik je vriendelijk uiterlijk twee werkdagen voor het intake-gesprek naar mij terug te mailen.


"Voeten dragen jou de hele dag maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Ik kijk graag samen met jou welke voetreflexbehandeling jouw lichaam in balans kan brengen."


Therapeutisch traject

Bij een holistische benadering wordt in de behandeling rekening gehouden met aspecten zoals karakter, leefwijze, voedingspatroon, ziektegeschiedenis en persoonlijke omstandigheden.

Je geeft aan welke klacht voor jouw prioriteit heeft voor een voetreflexbehandeling. Dat wordt het uitgangspunt van het traject.

Hierna volgt een voeten analyse en een voetreflexbehandeling. Het eerste consult duurt gemiddeld 1,5 uur. Bij zwangerschap-, baby en kinderreflexologie duurt het eerste consult gemiddeld 1 uur.

Op basis van alle verzamelde informatie stel ik een behandelplan op.


Tijdens het behandeltraject zal er regelmatig een evaluatie plaatsvinden om te kijken of het behandelplan nog aansluit bij het herstelproces. Dat maakt de voortgang en de resultaten van de behandelingen controleerbaar.


Vervolgbehandelingen

De vervolgbehandelingen duren ongeveer 1 uur. De behandelduur hangt af van de klacht(en) en hoelang deze klacht aanwezig is. Reken bij acute klachten 4 tot 6 behandelingen. Chronische klachten vragen meer tijd voor verbetering, gemiddeld 8 tot 12 behandelingen. Bij chronische klachten kan een preventie behandeling eens in de 4 tot 6 weken voldoende zijn om de klachten onder controle te houden.

Als er na 4 behandelingen geen verandering plaats vindt kijken we of de behandeling zinvol blijft of dat een andere therapievorm beter bij jouw klachten aansluit.

Indien nodig vindt overleg plaats met een arts of verwijs ik door.
Tarieven en Vergoedingen

Prijzen per Natuurgeneeskundige behandelingTherapeutische behandeling:

Volwassenen Intake en behandeling:

90 min.     € 65,00            


Vervolg therapeutische behandeling:                     

60 min.     € 55,00


Metamorfose behandeling:                         

60 min.     € 55,00

          

Zwangerschapsreflexologie:                          

Intake en (vervolg) behandeling:

45 min.     € 55,00


Babyreflexologie:

Intake en behandeling, inclusief instructie ouder(s):     

60 min.     € 55,00


Babyreflexologie:

Vervolg therapeutische behandeling:                    

30 min.     € 35,00


Therapeutische behandeling: Kinderen t/m 12 jaar

Intake en behandeling:                              

45 min.     € 45,00


Vervolg therapeutische behandeling: Kinderen t/m 12 jaar                     

45 min.     € 35,00

Ontspanningsmassage*                              

60 min.     € 45,00


Toeslag behandeling aan huis:                              

€ 0,30 km.     € 10,00

*Tussen 0 - 7,5 km geen kilometervergoedingBabyreflexmassages kunnen ook in groepsverband worden gegeven, neem contact op voor de mogelijkheden!Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn beschikbaar voor elk gewenst bedrag. Een leuk gebaar om aan iemand te geven die een ontspannende voetreflexmassage verdient.  


Betaling via de pin is niet mogelijk.

De factuur wordt per e-mail verzonden. Wil je een uitgeprint exemplaar dan is dat mogelijk.

De kosten dienen na ontvangst van de factuur o.v.v. naam en factuurnummer binnen 14 dagen te zijn overgemaakt.


Vergoedingen

Vitatol Voetreflexpraktijk is aangesloten bij beroepsorganisatie VBAG en geregistreerd HBO Registertherapeut bij de RBCZ/TCZ. Hierdoor komen de behandelingen geheel of gedeeltelijk in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering in de categorie alternatieve geneeswijzen. Voetreflexbehandelingen vallen niet onder het eigen risico.


Let op: *Ontspanningsmassage komt niet in aanmerking voor vergoeding.


Natuurgeneeskunde is een aanvulling op, en geen vervanging voor Reguliere geneeskunde.