(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Zorg goed voor jouw lichaam het is de

enige plek waarin je moet leven!

(placeholder)

De zwangerschapsreflexologie van Vitatol


Zwangerschapsreflexologie

Zwanger zijn is een bijzondere tijd. Een uniek leven groeit in jouw buik en daar wil je negen maanden zoveel mogelijk van genieten. Tijdens de zwangerschap moet het lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Het is vervelend als je gedurende jouw zwangerschap last hebt van zwangerschapsklachten. Zwangerschapsreflexologie helpt om je gezondheid te optimaliseren, zwangerschapsklachten te verlichten en bereidt je fysiek en mentaal voor op de bevalling.


Wil jij jouw klachten, tijdens of na de zwangerschap op een natuurlijke manier aanpakken?

Dan kan dat! Het enige wat ik daarvoor nodig heb zijn jouw voeten. De behandeling geeft jou en je ongeboren kindje momenten van rust en ontspanning. Hierdoor maak je intensief contact met je ongeboren kindje. 


Verlichting van zwangerschapsklachten:

• Vermoeidheid

• Misselijkheid

• Maagzuur

• Stemmingswisselingen

• Slapeloosheid

• Obstipatie

• Terugkerende blaasontsteking

• Rugklachten

• Bekkeninstabiliteit

• Beginnende hypertensie (hoge bloeddruk)

• Vochtophoping (oedeem)

• Zwangerschapsdiabetes


Stuit-of dwarsligging, angst voor de bevalling, overtijdbehandeling

Voetreflexologie kan worden ingezet bij het draaien van jouw kindje in een stuit- of dwarsligging.

Vanaf week 33-34 van je zwangerschap nodigen we het kindje uit om zich te draaien.

Om je angst voor de bevalling los te laten kan een metamorfose behandeling uitkomst bieden.

Een overtijdbehandeling werkt effectief om de bevalling op te wekken rondom uitgerekende datum, of als weeën stimulatie wanneer de vliezen gebroken zijn. Voetreflexologie helpt je kindje op een natuurlijke en ontspannen manier ter wereld te komen.


Kraamperiode

Na de bevalling helpt voetreflexologie je weer om op krachten te komen en de balans te hervinden, zowel op lichamelijk, emotioneel als hormonaal gebied.

Voetreflexologie helpt om borstvoeding op gang te brengen en geeft verlichting bij een post partum depressie (postnatale depressie).


Handig om te weten

Zwangerschapsreflexologie is een aanvulling tijdens de zwangerschap en als voorbereiding op de bevalling. Deze vervangt nooit de verloskundige of gynaecoloog. In overleg met de verloskundige of gynaecoloog zal voetreflexologie plaatsvinden bij stuit- of dwarsligging en overtijdbehandelingen.
Wil je meer informatie, neemt gerust contact op. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn.


Recensies

Astrid, ik wil jou ontzettend bedanken. Die vervelende hielspoor zat mij al maanden dwars. Dankzij jou kan ik weer goed uit de voeten.Van 3 uur slapen naar 6 tot 8 uur slapen gegaan, ik slaap weer als een roos!

Bedankt Astrid.De eerste behandelingen kon ik goed voelen waar Astrid druk uitoefende, deze plekken matchten in mijn lichaam waar ik de klacht had. Best bijzonder om dit te ervaren.De combinatie van fysiotherapie en voetreflextherapie geeft behoorlijke verlichting aan mijn bekkenprobleem.Onze dochter (6 weken) had telkens strijd met het in slaap vallen, van alles geprobeerd en dankzij voetreflex kunnen wij nu zelf ook onze dochter helpen. We zijn je heel dankbaar AstridOnze zoon met ADHD komt zo heerlijk rustig bij jou vandaan. Hij vindt het zelf ook erg relaxt en komt graag voor een voetreflexbehandeling naar je toe.Stapje voor stapje kom ik dichter bij mezelf en krijg inzicht in mijn burn-out. Astrid helpt mij hier vakkundig bij. Ik voel mij gehoord en begrepen. Ik ben zo blij met mijn herstel dat ik het bijna van de daken wil schreeuwen.